Dongguan Bo Mao Electronics Co.,Ltd

Trin for behandling af seler

Slip tid: 2022-09-19 14:50:38  Hits: 22

acceptance -link: Det er hovedsageligt en accept af indgående materialer. ROHS -instrumenter eller andre instrumenter kan bruges til grundlæggende tests. De vigtigste farlige stoffer til accept er bly, kviksølv, cadmium, bromeret biphenylpolybromeret diphenylether osv. På dette tidspunkt skal du være opmærksom på at undgå at ridse trådoverfladen.


thread skære; På dette tidspunkt skal trådskæremaskinen bruges til at skære ledningen i den krævede længde.


pay opmærksomhed på følgende sikkerhedspunkter under driften af ​​den viklingsmaskine: A. Stop maskinen umiddelbart efter ledningen er knyttet, og fortsæt viklingen,når ledningen er rettet ud, ellers vil ledningen og trådfodringshjulet blive beskadiget. B. Der skal rettes opmærksomheden på at afkøle off

line -maskinen, ellers vil der opstå datagrund. Strippemaskine er en trådstrippemaskine, der fungerer ved at bruge trykluft. Det kan stribe ledninger i midten, så andre ledninger kan forbindes til trådstrippepositionen. Udstyret bruger pneumatisk fodafbryder til at kontrollere start og stop med trådstripping og kan stribe op til tre ledninger på samme tid.

-
pay opmærksomhed på følgende sikkerhedspunkter under driften af ​​luftstripperen: A. Når flere ledninger strippes på samme tid, skal trådlegemet være parallelt og ikke overlappende, ellers vil trådlegemet blive fjernet. B. Vær forsigtig med ikke at lade dine fingre komme ind i rejsetrænen for strippingbladet og den krympende kæbe, ellers bliver dine hænder såret.


twisting: Arranger og drej lederen ved samlingen. Den drejningsmaskine bruges hovedsageligt.


rivet:nitter lederen og stik terminal ved samlingen med terminalmaskinen.


key punkter: Før du krymper, skal du kontrollere trådtypen omhyggeligt, specifikation, farve, terminal Specifikation og krympende slutstrippestørrelse på kortet. Det første produkt skal være underlagt selvinspektion af udseende og spænding og særlig inspektion af inspektører, og masseproduktion kan først startes efter det er kvalificeret.


assemble: Saml den forarbejdede sele, hovedsageligt plastikstikskallen.


test skal den endelige test udføres for produktet, og produktet kan først pakkes efter det er kvalificeret.


a. Når den elektriske inspektion er kvalificeret, vises computeren kvalificeret og giver et langt bip -prompt.


b. Ved udseendet af selen er der ingen båndhovedrulling eller tape krympning og rullende, og der er heller ikkenogen ledning udsat eller åben.


Tidligere: Udvælgelse og udformning af kobl...

Næste: No